No Spark to Engine | The Z Club of Great Britain
  1. The Z Club relies on the support of it's paid members - join the club or renew your membership here.

No Spark to Engine

Discussion in 'Electrical' started by Colin Fletcher, Aug 28, 2020.

  1. Colin Fletcher

    Colin Fletcher
    Z Club Member

    I have a 1984 300zx z31 looking for general advice in that I get not electric spark to engine, started out of garage then nothing
    battery o k any help please .
     
    Last edited by a moderator: Aug 28, 2020
  2. uk66fastback

    uk66fastback
    Z Club Member

    How old is the coil on your car? I've had trouble with them down the years when the thing just won't start ...
     
  3. Northerner

    Northerner
    Z Club Member

    Maybe the ignition module dude. They go bad
     
  4. mrM

    mrM
    Z Club Member

    any more information,are all the dashboard lights on as normal and its turning over as normal just no spark?
     
  5. Colin Fletcher

    Colin Fletcher
    Z Club Member

    Thanks for the reply:........We have located the parts we need , and this will no dobt fix things.....regards Colin
     
  6. Colin Fletcher

    Colin Fletcher
    Z Club Member

    Hi thanks for the reply we have found the parts required this should fix things......regards colin
     
  7. Colin Fletcher

    Colin Fletcher
    Z Club Member

    Thanks for the reply:........We have located the parts we need , and this will no dobt fix things.....regards Colin
     
  8. Colin Fletcher

    Colin Fletcher
    Z Club Member

    Thanks for the reply:........We have located the parts we need , and this will no dobt fix things.....regards Colin
     

Share This Page